• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

Royal Caribbean International

Royal Caribbean International is een Amerikaanse rederij dat is opgericht in de jaren ’60. De rederij heeft 25 schepen in bezit, waarvan elk schip een naam heeft dat eindigt op “of the Seas”, zo heb je bijvoorbeeld “Oasis of the Seas”, “Freedom of the Seas” en “Jewel of the Seas”. De rederij beschikt over de grootste cruiseschepen ter wereld. Dit zijn de Oasis of the Seas en de Allure of de Seas. Deze schepen zijn ruim 360 meter lang. De rederij staat bekend om haar moderne en innovatieve stijl, ze willen zich echt onderscheiden van andere maatschappijen.


Royal Caribbean international Cruises


Volop entertainment en spektakel aan boord van de Seas-schepen. Geschikt voor alle leeftijden. Er is ontzettend veel waterpret in de H2O Zone. Hier zijn veel waterkanonnen, fonteinen, er kan worden gesurft in de surfsimulators. En je kunt ook schaatsen op de ijsbaan! Er worden verschillende water- en ijsshows verzorgd door het Royal Caribbean International team. Een absolute aanrader! Voor elke leeftijdsgroep biedt de rederij dagprogramma’s aan boord, zodat u uw kinderen met een gerust hart kunt laten gaan wetende dat ze veilig zijn en dat ze activiteiten ondernemen en dingen gaan beleven die ze nooit zullen vergeten.


U kunt zowel chique dineren in gala, maar houdt u meer van casual dineren is dat ook zeker mogelijk. De 25 schepen varen werkelijk overal heen. Van een minicruise van 4 dagen naar Frankrijk naar 17 dagen cruisen in Zuid- Amerika. Binnen het aanbod van Royal Caribbean cruises is vast een schip en een route te vinden die past bij uw wensen!