• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

MSC Cruises

MSC Cruises staat op nummer twee in de lijst van grootste cruisemaatschappijen ter wereld. MSC staat voor Mediterranean Shipping Company en die Mediterrraanse sfeer is goed te proeven in één van de comfortabele cruiseschepen van deze maatschappij.


MSC Cruises


MSC Cruises staat bekend om haar gastvrijheid, warmte en elegantie. Schepen als de MSC Musica en de MSC Opera staan bekend om hun klasse met een Italiaans tintje. Andere schepen zijn de Divina, Fantasia en Magnifica. De maatschappij richtte zich aanvankelijk op het Middellandse Zeegebied, maar vaart ook vanaf Amsterdam en IImuiden naar verschillende bestemmingen. Het hele jaar door varen er cruises naar het Middellandse Zeegebied, maar afhankelijk van het seizoen biedt de maatschappij ook routes naar Noord-Europa, de Atlantische Oceaan, de Caraïben en Antillen, Zuid-Amerika en Zuid- en West-Afrika. Eén van de 12 schepen van MSC Cruises zal ongetwijfeld uw favoriete route varen!


Er zijn heerlijke Mediterraanse gerechten in overvloed, zoals verse pasta’s, pizza’s en versgebakken brood, maar u kunt ook genieten van andere wereldse gerechten. Er is een breed aanbod aan kinderentertainment, dus uw kinderen zullen zich zeker vermaken aan boord van één van de schepen van MSC Cruises. Er zijn verschillende zwembaden en speelruimtes waar van alles te beleven valt. Kinderen tot en met 17 jaar verblijven gratis in één hut bij de ouders.


Wilt u cruisen met exclusieve luxe? MSC Cruises biedt u de Yacht Club Suite. Deze ruime suite heeft een adembenemend uitzicht en u kunt gebruik maken van de butlerservice.


MSC Cruises