• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

Holland America Line

De cruisemaatschappij  Holland America Line is van oorsprong een Nederlandse maatschappij. De maatschappij zorgde ervoor dat Nederland een scheepvaartverbinding onderhield met de Verenigde Staten. Eind jaren ’80 viel de maatschappij in Amerikaanse handen. De huidige vloot bestaat uit 13 schepen, waaronder de Rotterdam, Nieuw Amsterdam en Prinsendam. In mei van dit jaar wordt het nieuwste schip gelanceerd: de Koningsdam.


Holland America Line

Veel cruises vertrekken vanuit Nederland, vanaf Amsterdam of Rotterdam, naar de Noorse Fjorden, West-Europa of langs landen gelegen aan de Middellandse Zee. Als u niet van ver vliegen houdt of wellicht helemaal niet van vliegen houdt, is dit een uitstekende en comfortabele optie.


Aan boord van één van de bijna 14 schepen wordt u hartelijk en warm ontvangen door de Indonesische en Filipijnse bemanning. De sfeer is gemoedelijk, niet erg formeel en op de middelgrote schepen van de Holland America Line heeft u volop de ruimte om te genieten van uw vakantie.


Als u van lekker en goed eten houdt bent u bij Holland America Line aan het juiste adres. Er wordt aan iedereen gedacht, zowel de hoofdrestaurants bieden een uitgebreide menukaart als de vele specialiteitenrestaurants. Het Culinary Arts Center is zeker de moeite waard als u van culinaire hoogstandjes houdt, hier kunt u proeverijen bijwonen, genieten van kookdemonstraties of meedoen met kookworkshops.