• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

Costa Cruises

Costa Cruises is een Italiaanse rederij die al meer dan 60 jaar bestaat. Met 17 schepen vaart Costa Cruises naar de Caraïben, Noord-Europa, Zuid-Amerika, de Middellandse Zee, de Indische Oceaan, Dubai en de Emiraten. In het zomerseizoen kunt u opstappen in Amsterdam. Vanuit hier kunt u varen naar de Noorse Fjorden en andere gebieden in Scandinavië en u kunt ook met de MS Costa Luminosa naar de Baltische Staten varen. Dit is één van de grootste schepen van Costa Cruises. 


Costa Cruises


De Italiaanse roots van Costa Cruises zijn nog steeds duidelijk aanwezig in het interieur en decor van de schepen. De stijl is elegant, stijlvol en er is ontzettend veel oog voor detail. Bij Costa Cruises staat comfort hoog in het vaandel. Ook willen zij te alle tijde kwaliteit waarborgen. Comfort is wellicht persoonlijk. Daarom kunt u aan boord van de schepen van Costa Cruises informeel dineren, maar kunt u zich ook eens opdoffen voor een avond in gala.


Op de schepen van Costa Cruises is altijd wel wat te beleven. Zowel voor de volwassenen als voor de jonge kinderen en de jongeren. U kunt zich elke nacht begeven in de clubs en bars aan boord om te borrelen of om heerlijk te dansen. De jongeren kunnen zich in de avond vermaken met films, voorstellingen, teenclub, noem maar op. Overdag vind je de kinderen vast niet meer terug in de zwembaden of speelruimtes.


Natuurlijk is er veel tijd en ruimte om te ontspannen. Op 9 van de 17 schepen is de beroemde Samsara Spa aanwezig. Dit is een heus wellnessparadijs van variërend in oppervlakte van 3500 tot maar liefst 7800 m². Deze spa is uitgestrekt over meerdere dekken afhankelijk van het schip.