• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises is een Griekse rederij die al meer dan 100 jaar actief is. De rederij fuseerde in jaren ’90 met het Amerikaanse Royal Caribbean International. De 11 schepen zijn te herkennen aan de grote X op de schouw. Bijna alle schepen beginnen met Celebrity. Zo heb je bijvoorbeeld de Celebrity Century, de Celebrity Infinity en de Celebrity Eclipse. In 2004 lanceerde Celebrity Cruises het schip de Xpedition, het enige schip in de Expedition klasse.


Het design van de schepen is erg stijlvol en modern met Europese klasse. Op de schepen kunt u voornamelijk genieten van alle rust en luxe voorzieningen. Wilt u volop ontspannen tijdens uw vakantie? Dan is een cruise van deze rederij vast iets voor u! Er zijn meerdere schoonheidssalons en veel sauna’s en stoombaden. Laat u masseren of werk in de de fitnessruimte aan uw conditie. U kunt ook yogalessen nemen of meedoen met de aerobicslessen.


Er zijn speciale gala-avonden waarop u kunt genieten van een formeel diner en ontspannen avond. Tijdens deze avonden wordt u geacht om galakleding te dragen, op overige avonden volstaat smart casual. Overdag kunt u dragen wat u wilt. De schepen varen veelal langs Middellandse Zeegebieden, maar ook bijvoorbeeld naar Dubai, de Emiraten en vanuit Miami naar Southampton. Een ideale romantische en ontspannen vakantie.