• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

AIDA Cruises

AIDA Cruises is een Duitse cruisemaatschappij dat onderdeel nu onderdeel is van de Carnival Corporation. Costa Cruises verzorgt de Europese markt. AIDA Cruises vaart met 10 schepen heel Europa over, maar ook naar de Caraïben, Dubai, de Emiraten, India en Zuid-Oost Azië. De schepen van AIDA cruises zult u herkennen aan de ogen aan de zijkant van het schip en de rode lippen aan de voorkant.


AIDA Cruises


U kunt zich zowel inspannen als ontspannen op de schepen van AIDA Cruises. Een perfecte combinatie waarnaar veel mensen op zoek zijn. U kunt volop sporten en meedoen aan activiteiten, maar ook genieten van de rust en heerlijk ontspannen in bijvoorbeeld de spa. De keuze is aan u! Het ene schip is informeler of luxueuzer als het andere schip. Zo heb je ook een sportief schip, de AIDAmar, modern als de AIDAdiva en extra kindvriendelijk zoals de AIDAbella. Ga dus goed na wat uw wensen zijn voordat u een cruise wilt boeken.


Een groot voordeel is dat de fooien en tafeldranken bij de reis zijn inbegrepen. De maaltijden zijn in buffetvorm en u kunt op elk moment van de dag aanschuiven. Uiteraard zijn er op de schepen verschillende ruimtes waar u keuze hebt uit meerdere themabuffetten. De sfeer is erg gemoedelijk en de stijl erg informeel.