• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

Cruise rederijen

Omdat het aanbod van rederijen groot is, proberen we op Cruises.nl een goed overzicht te geven van alle rederijen. Ga van tevoren goed na welke eisen u stelt aan het cruiseschip, maar ook aan de service, activiteiten en het eten en drinken. Zo kunt u vast al enkele rederijen wegstrepen. Wilt u dat er veel activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen? Kijk dan naar rederijen met een hoog entertainmentgehalte.

MSC Cruises

MSC Cruises

MSC Cruises staat op nummer twee in de lijst van grootste cruisemaatschappijen ter wereld. MSC staat voor Mediterranean Shipping Company.

Lees meer
Holland America Line

Holland America Line

De cruisemaatschappij Holland America Line is van oorsprong een Nederlandse maatschappij. De huidige vloot bestaat uit 13 schepen, waaronder de Rotterdam, Nieuw Amsterdam en Prinsendam.

Lees meer
Costa Cruises

Costa Cruises

Costa Cruises is een rederij met veel ervaring. De Italiaanse rederij bestaat al meer dan 60 jaar en heeft inmiddels 17 schepen.

Lees meer
Royal Caribbean international Cruises

Royal Caribbean International

Royal Caribbean International is een Amerikaanse rederij met de grootste cruiseschepen ter wereld. De rederij heeft 25 schepen in totaal.

Lees meer
AIDA Cruises

AIDA Cruises

AIDA Cruises is een Duitse cruisemaatschappij dat onderdeel nu onderdeel is van de Carnival Corporation.

Lees meer

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises is een van de oudste rederijen en is afkomstig uit Griekenland. De 11 schepen van Celebrity Cruises zijn te herkennen aan de grote X op de schouw.

Lees meer