• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

De mooiste cruise bestemmingen

17-12-2015

Mooiste cruise bestemmingen

Cruises zijn de afgelopen jaren zo populair geworden dat het aanbod enorm is toegenomen. Naar vrijwel elke bestemming is inmiddels dan ook wel een cruise te boeken. Omdat we kunnen begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, hierbij een top 5 met de mooiste cruise bestemmingen. Welke bestemming voor u het beste is hangt natuurlijk af van diverse factoren zoals leeftijd, reisgezelschap en persoonlijke interesse. Per bestemming in deze top 5 geven we kort aan wat de voordelen van de bestemmingen zijn:

1. Barbados

Als onderdeel van de cariben perfect voor mensen die op zoek zijn naar mooie stranden en een zeer ontspannen sfeer. Geniet van een drankje en het geweldige klimaat.

2. Maagden eilanden

Relatief onbekend voor velen, maar zeker het bezoeken waard. Op zoek naar rust en rustiek? Boek dan een Maagden Eilanden cruise.

3. Franse Riviera

De Franse Riviera staat garant voor genieten van het middellandse zeegebied. Relatief dichtbij huis, betaalbaar en zeer geschikt voor korte cruises.

4. Alaska

Op zoek naar absolute natuurlijke schoonheid? Bezoek dan het adembenemende Alaska met een cruise. De prijzen zijn wat aan de hoge kant, maar het is een ervaring om nooit meer te vergeten.

5. Noorwegen

Ook Noorwegen staat garant voor natuurlijk schoon. Relatief dicht bij huis, maar een erg bijzondere ervaring. Zeer geschikt voor beperkte budgetten en korte reisduren.