• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

Oasis of the Seas

Oasis of the Seas is het grootste cruiseschip ter wereld. Het is een schip van Royal Caribbean Cruises Ltd en is in dienst vanaf 2009. Het schip vaart naar de Caraïben en langs landen aan de Middellandse Zee. Het schip is ingedeeld in 7 buurten geïnspireerd door New York, waarin je steeds weer een andere sfeer kunt proeven en andere dingen kunt bewonderen.


Oasis of the Seas

Hutten Oasis of the Seas

De kleinste hutten in de Oasis of the Seas van Royal Caribbean Cruises zijn de binnenhutten van 14 m². Deze kamers zijn geschikt voor niet meer dan 2 personen. Daarnaast heb je verschillende binnenhutten van 16 m², waar je zowel met 2 als met 4 personen in kunt verblijven. De standaard faciliteiten zijn in deze binnenhutten aanwezig. Er is ook een familiehut te boeken. Dit is ook een binnenhut. Deze hut heeft een oppervlakte van 24 m² en deze hut biedt plaats aan 6 personen. De promenadehutten hebben uitzicht op de promenade, de binnenkant van het schip. Deze hutten zijn 18 m² en hier kunnen maximaal 5 personen verblijven.  De overige 2 binnenhutten zijn de Central Park hut en de Boardwalk hut. Wil je liever uitzicht op zee? Kies dan voor een buitenhut. Oppervlaktes variëren van 16 m² tot 25 m² en ook kun je een familiehut boeken tot maximaal 6 personen. Wil je uitzicht, maar ook een balkon? Kies dan voor een balkonhut. Je kunt ook kiezen voor een balkon aan de binnenkant. Let dus goed op met het boeken van je hut. En uiteraard zijn er ook luxe suites aan boord met oppervlaktes die variëren van 24 m² tot 148 m².

Eetgelegenheden Oasis of the Seas

Naast de 3 hoofdrestaurants zijn er ontzettend veel specialiteitenrestaurants te vinden aan boord van de Oasis of the Seas. Pizzeria’s, een Japans restaurant Izumi, een Spaans restaurant Sabor, verschillende grill restaurants, bistro’s, een Italiaans restaurant van chefkok Jamie Oliver, noem maar op! Voor veel van deze specialiteitenrestaurants moet u een toeslag betalen. De hoofdrestaurants zijn Americal Icon Grill op dek 3, Restaurant Grande (formeel dineren) op dek 4 en Silk (Aziatische keuken) op dek 5. Tussen 18.00 en 20.30 kunt u hier eten. De prijs is inbegrepen in uw cruisetarief.


Dek plak Oasis of the Seas

Faciliteiten Oasis of the Seas

Er is ongekend veel te doen voor jong en oud aan boord van de Oasis of the Seas. Het schip staat bekend om haar innovativiteit. Zo is er een cocktailbar die als een soort lift hopt tussen 3 dekken. Eén van de 7 buurten is de Entertainment Zone op dek 4. Hier kunt u genieten van de show Cats in het Opal Theater dat is uitgestrekt over 3 dekken. Het is raadzaam om tickets te boeken voordat u aan boord gaat, dan bent u sowieso verzekerd van een plek. Er worden natuurlijk ook andere show opgevoerd. Op hetzelfde dek kunt u ook schaatsen, want er is een ijsbaan aanwezig! Er wordt ook een ijsshow verzorgd. Er is een casino, een karaokebar, Boleros, voor volwassenen en van allerlei spellen en activiteiten te doen in de Entertainment Zone. Er zijn verschillende zwembaden, waaronder een zoutwater bad. Dit zeezwembad is het populairste zwembad van het schip. Voor de kinderen is een een waterpark, zonder glijbanen, maar met prachtige gekleurde fonteinen. Er zijn 9 bubbelbaden op het schip, een solarium, klimmuren, 2 surfsimulators, een 3D bioscoop en een minigolfbaan. Op de Oasis of the Seas van Royal Caribbean Cruises hoeft u zich dus niet te vervelen.