• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

Norwegian Epic

De Norwegian Epic is een groot en vrij nieuw cruiseschip van de rederij Norwegian Cruise Line. Er kunnen 4200 passagiers op dit schip. Het is een van de grootste passagiersschepen van de wereld. De Norwegian Epic heeft maar liefst 16 dekken. Het moderne schip is voorzien van alle luxueuze voorzieningen en gemakken en hanteert ook een moderner, meer informeel beleid.


Norwegian Epic

Staterooms Norwegian Epic

Het schip heeft 9 typen hutten, variërend van een hut van 9 m² tot een luxe suite van 79 m². De sStudio van 9 m² is speciaal ontworpen voor alleenreizenden. De Binnenhut en de Balkonhut zijn standaard kamers van respectievelijk 12 m² en 20 m². Deze kamers hebben allemaal enkel een douche. De overige 9 suites zijn uitgerust met douche en bad of jacuzzi.  Er zijn rolstoelvriendelijke hutten aanwezig.

Eetgelegenheden Norwegian Epic

Op de Norwegian Epic zijn 21 restaurants en 18 bars aanwezig. Er moet dus vast een keuken bij zitten waar uw voorkeur naar uitgaat. Er zijn twee hoofdrestaurants: The Four Seasons en de The Seven Seas. Norwegian Cruise Line heeft het concept “Freestyle Cruising” geïntroduceerd. Dit houdt in dat er geen kledingvoorschriften gelden en dat u kunt eten wanneer, waar en met wie u maar wilt. Voor ongeveer de helft van de restaurants betaalt u nog maar een toeslag. Tussen half 6 en middernacht kunt u overal eten. Dit zorgt ervoor dat het minder druk is in de hoofdrestaurants. Het Cirque Dreams en Dinner is een rond theater waar een show wordt opgevoerd tijdens het diner.

Dek Norwegian Epic

Faciliteiten Norwegian Epic

U snapt wel dat er ontzettend veel faciliteiten aanwezig zijn op dit grote schip. Er is zowel een volleybalveld als een basketbalveld. Als u graag een balletje slaat thuis, kunt u dit ook gewoon doen op het schip. Er is een ijsbar in het schip aanwezig, hier is werkelijk alles van ijs gemaakt. Een unieke ervaring! U kunt genieten van de Cirque Dreams and Dinner show tijdens uw diner en wat dacht u van een uitbundige Moulin Rouge show? Ook voor de kinderen is er volop entertainment aanwezig. Voor de kleintjes is er elke dag een kids club en voor de iets oudere kinderen de teens club. Er is een aquapark op het schip, waar de kinderen zich waarschijnlijk heel lang kunnen vermaken in de 3 waterglijbanen en 2 zwembaden. Ook kan jong en oud gebruik maken van de abseil- en klimmuur.