• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

MSC Musica

De MSC Musica is een cruiseschip van Mediterranean Shipping Company Cruises. Het schip is net geen 300 meter lang en heeft 16 dekken. De cruise vaart vanaf het jaar 2006 en staat bekend om zijn kenmerkende Italiaanse stijl, gastvrijheid en elegante inrichting.

MSC Musica

Hutten en suites MSC Musica

De MSC Musica beschikt over binnenhutten, buitenhutten, zeezichthutten, balkonhutten, balkonsuites en hutten voor mindervaliden. De binnenhutten hebben de kleinste oppervlakte met 13 m². In deze hutten staan twee enkele bedden die kunnen worden omgevormd tot een tweepersoonsbed. Dit geldt ook voor de andere hutten met uitzondering van de balkonsuites. De buitenhutten en zeezichthutten hebben een oppervlakte van ongeveer 16 m². De balkonhutten variëren in oppervlakte van 17 tot 23 m². Alleen in de balkonsuites is een bad aanwezig.

Eetgelegenheden MSC Musica

Aan boord zijn twee hoofdrestaurants, Le Maxim’s en L’Oreandro. Hier kunt u eten zonder een toeslag te betalen. Het eten is van hoge kwaliteit en er wordt zelfs aan boord vers brood gebakken. Het aanbod aan gerechten bestaat uit lekkernijen uit de traditionele mediterrane keuken tot verfijnde recepten van over de hele wereld. Zo is er sushi bar Kaito aan boord, waar meester-sushikoks heerlijke Japanse gerechten bereiden. Gli Archi is het buffetrestaurant, hier kunt u zowel genieten van Italiaanse gerechten als van internationale gerechten. Il Giardino is een Italiaans à la carte restaurant op dek 13 met een prachtig panorama view. Daarnaast zijn er 16 bars aan boord, elk met een eigen thema. Denk aan een cocktail bar, een koffiebar, een wijnbar, zwembadbars en in Havana Club kunt u genieten van een whiskey en een sigaar.

MSC Musica dekplan

Faciliteiten MSC Musica

Een echte eyecatcher van het cruiseschip is toch wel de waterval van 3 niveaus in de centrale lounge. Hier kunt u ook een piano zien die zwevend boven een kristallen vloer en een zwembad van glinsterend water. Er zijn 3 zwembaden aanwezig verspreid over verschillende dekken. Ook is er een minibad voor de kleintjes. Er is een gameruimte, een casino, een theater dat plaats biedt voor 1240 mensen. De kinderen hebben zowel binnen als buiten genoeg ruimte om te spelen en zij kunnen ook meedoen aan verschillende entertainmentprogramma’s. Ook is er een discotheek aan boord, de futuristische Q32 Disco, een spa, een kunstgalerij en een bibliotheek.