• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

MS Rotterdam

De MS Rotterdam is een cruiseschip van de rederij Holland America Line. Op dit schip worden klassieke cruiseschipelementen gecombineerd met moderne voorzieningen. De Rotterdam is een elegant middelgroot schip met veel persoonlijke ruimte.  Aan boord zult u uw ogen uitkijken bij het zien van de uitgebreide kunst- en antiekverzameling ter waarde van 2 miljoen dollar. 

MS Rotterdam cruiseschip

Staterooms MS Rotterdam

Je kunt kiezen uit 5 verschillende staterooms in de schepen van de rederij Holland America Line. In elke kamer staan 2 bedden die om te vormen zijn tot 1 queen- of kingsize bed. Elk type is bereikbaar met een rolstoel, maar niet elke kamer. Mocht u een hut willen boeken die rolstoeltoegankelijk is, kijk dan goed op de kaart van het schip welke kamers je dan kunt boeken. De rolstoeltoegankelijke kamers zijn aangegeven met een symbool. Het type Interior biedt grote en standaard kamers zonder uitzicht. In dit type kamers is een douche aanwezig. Het type Oceanview biedt grote en standaard staterooms met uitzicht op zee. Er is ook nog verschil in het soort uitzicht. De ene kamer heeft onbeperkt uitzicht op zee, terwijl de andere kamer gedeeltelijk zeezicht heeft. Op de site van Holland America Line kunt u met het passagiershutnummer controleren om welk type uitzicht het gaat aan de hand van een kaart. In de Oceanview staterooms is zowel een douche als bad aanwezig. De Lanai-hutten op het cruiseschip zijn geplaceerd aan het promenade-benedendek. Deze promenade loopt helemaal rondom het schip. Door de glazen deuren open te schuiven heb je direct toegang tot het dek. In de Lanai-hutten is naast een douche ook een bad aanwezig. Het laatste type zijn de Verandah suites met weer 3 verschillende staterooms. De Vista Suites, Neptune Suites en Pinnacle Suites hebben toegang tot een eigen balkon en zijn uitgerust met een jacuzzi in de badkamer. Dit worden ook wel de Spa-hutten genoemd. De laatste twee staterooms hebben banken die ook gebruikt kunnen worden als slaapbanken voor 2 personen. Deze hutten zijn erg ruim.


MS Rotterdam

Eetgelegenheden MS Rotterdam

Het hoofdrestaurant van het Cruiseschip de Rotterdam strekt zich uit over twee dekken. Beide dekken zijn verbonden met elkaar middels een grote trap. Je kunt een vaste tafel en ook een vast tijdstip afspreken met de bediening of je schuift gewoon aan waar en wanneer je wilt. Ontbijten, lunchen en dineren in het hoofdrestaurant is inbegrepen in uw cruisetarief. Ook is het dineren in het Lido restaurant gelegen op het Lido dek inbegrepen in het cruisetarief. Naast het hoofdrestaurant en buffetrestaurant zijn er door het hele schip ook nog vele specialiteitenrestaurants verspreid. Tegen een betaling kunt u bijvoorbeeld bij The Pinnacle Grill intiem dineren met gerechten geïnspireerd op Amerika’s Pacific Northwest. Canaletto is een Italiaans restaurant waar u kunt genieten van authentieke Italiaanse gerechten.

Faciliteiten aan boord Rotterdam

The Retreat is een luxe privézwembed om lekker in te plonsen en tot rust te komen. The Greenhouse is een spa waar u heerlijk kunt ontspannen. Er worden kookdemonstraties gegeven in het Culinary Arts Center, een zwembad op het Lido dek, een Casino en u kunt genieten van de vele shows in de Showroom At Sea.  Ook zijn er verschillende faciliteiten voor de kinderen en jongeren aanwezig, zoals Club HAL en Loft.