• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

Costa Fortuna

De Costa Fortuna is een cruiseschip van de rederij Costa Cruises. De Italiaanse ‘roots’ van Costa Cruises ziet u duidelijk terug in de traditionele inrichting en de sfeer aan boord.

Costa Fortuna

Hutten Costa Fortuna

In de Costa Fortuna zijn 4 typen hutten aanwezig. De Buitenhutten met raam zijn 15 m²  tot 18 m² groot en zijn geschikt tot een aantal van vier personen. De Binnenhutten zijn 15 m². De Balkonhutten hebben een oppervlakte van 23 m² en hebben toegang tot een klein balkon. De suites variëren van  26 m² tot 43 m² en hebben allen een eigen balkon.

Eetgelegenheden Costa Fortuna

In de Costa Fortuna zijn 4 restaurants aanwezig, waarvan er voor één restaurant, Restaurant Club, een toeslag betaald moet worden en voor dit restaurant moet er worden gereserveerd. U kunt genieten van traditionele Italiaanse gerechten als risotto en pasta’s, maar ook voor heerlijke visstoofpotjes en vleesgerechten. Er zijn 11 bars aanwezig, waaronder een Cognac & Cigar Bar.


Costa Fortuna Cruiseschip

Faciliteiten Costa Fortuna

Er is een immense spa en wellness op dit cruiseschip van wel 1300 m² groot. Hier vindt u een sportzaal, schoonheidssalon, sauna en stoomcabines. Naast dat er meerdere zwembaden aanwezig zijn, in totaal 4 stuks met waterglijbanen, zijn er ook nog 5 baden voor hydromassages. Er zijn meerdere terreinen waar u verschillende sporten kunt uifoefenen en u kunt gaan hardlopen of joggen op het parcour in de openlucht. Er is voor de theaterliefhebbers het Teatro Rex. Dit theater is zo groot, dat het is verspreid over 3 dekken. Hier zijn shows te zien variërend van balletvoorstellingen tot circusacts. Bent u alweer door uw boek heen? Geen paniek! Op de Costa Fortuna kunt u zo veel boeken lenen als u maar wilt in de bibliotheek. In de discotheek Vulcania op dek 4 kunnen overdag de kinderen spelen en ook worden er fitnesslessen gegeven. ’s Avonds verandert de ruimte in een echte kleurrijke discotheek. Mondo Virtuale is een game room voor jong en oud waar je van allerlei games kunt spelen.