• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

Carnival Vista

De naam zegt het al: het is feest op Carnaval Vista! Dit cruiseschip met 15 dekken van Carnival Cruise Line gaat te water in mei 2016 en zal varen langs de landen gelegen aan de Middellandse Zee en naar de Caraïben. Er kunnen 3954 passagiers aan boord en is het grootste schip van Carnival Cruise Line. Zowel binnen als buiten zijn er veel mogelijkheden om te spelen, relaxen en om plezier te maken. The Future of Fun!

Carnival Vista Staterooms

De Carnival Vista beschikt over binnen-, buiten-, balkon- en Cloud 9 Spa cabines en suites. Nieuw op dit schip zijn de 'Havana' en de familie 'Harbor' cabines en suites. De Havanakamers zijn gelegen aan de Havanabar,zwembad en club. Deze cabines worden gekenmerkt door een unieke stijl, waardoor de reiziger zich in een Cubaans geïnspireerde omgeving kan begeven. Je kunt ook een Havana suite boeken met een luxueuze regendouche en met een heerlijke hangmat buiten. De Family Harbor staterooms hebben ook allemaal een uniek decor en zijn gelegen vlakbij de Family Harbor Lounge, een plek waar je 24 uur per dag kunt loungen, een hapje kunt eten of je kunt vermaken met films en games. Naast deze twee nieuwe kamers zijn er ook Cloud 9 Spa staterooms. Wil je tijdens je trip onbeperkt gebruik kunnen maken van de spa en wellness en fitnesslessen? Dan is de Cloud 9 Spa stateroom iets voor u! Je hebt zowel kleinere spa cabines als grote suites.  De Interior staterooms zijn de  meest eenvoudige en meest betaalbare kamers op Carnival Vista. Daarnaast zijn er ook nog Ocean view en Balcony staterooms aanwezig. Deze laatste kamers zijn een stukje groter dan de Interior kamers en hebben een raam of een balkon. Tenslotte zijn er suites die je als ware VIP kunt boeken. Deze kamers beschikken over een jacuzzi, waar je heerlijk kunt bijkomen van een middag vermaak aan boord.

Carnival Vista Eetgelegenheden

Carnival Vista heeft twee hoofdrestaurants: Reflections en Horizons. De prijs van het eten in deze twee restaurants is inbegrepen in uw cruisetarief. Voor andere restaurants betaalt u een toeslag. Voor de vis en schaaldieren liefhebbers is er de Seafood Shack, het nieuwe restaurant dat is gelegen op het top dek. Je kunt zowel binnen als buiten genieten van gestoomde kreeft, garnalen en andere visgerechten. Aan boord is ook een American steakhouse, Fahrenheit 555, maar u kunt ook enkele gerechten van het steakhouse bestellen in de hoofdrestaurants tegen betaling. Op het Lidodek is het buffetrestaurant. Voor dit restaurant hoeft u niets te betalen. Gaat u voorkeur uit naar de Mexicaanse keuken of Aziatische keuken? Ook dan zijn er restaurants aan boord met uw lievelingsgerechten. Daarnaast zijn er nog talloze bars, lounges en ook enkele clubs te vinden aan boord. Neem eens een kijkje in de Havana Bar of de RedFrog Pub!

Faciliteiten Carnival Vista

Voor kinderen is de Carnival Vista absoluut een aanrader. Er is voor de jeugd altijd wel wat te beleven! Overdag kunnen zij zich vermaken in de waterspeeltuin WaterWorks en de lange waterglijbaan Kaleid-O-Slide. Ook voor de wat oudere kinderen is er volop vermaak. Er is zelfs een heus IMAX theater aan boord waar prachtige en grappige films worden gedraaid voor jong en oud. Er zijn interessante lezingen die u bij kunt wonen en u kunt meedoen met kookworkshops. The Retreat is een relaxgedeelte speciaal voor volwassenen. ’s Avonds is er van alles te beleven. U kunt musicals bezoeken, naar bandjes kijken of lekker dansen in een nachtclub.