• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

Allure of the Seas

Allure of the Seas is een cruiseschip van Royal Caribbean Cruises Ltd en is het zusje van Oasis of the Seas. Samen behoren ze tot de Oasis-klasse en zijn onderdeel van het Poject Genesis. Dit project heeft als doel om grotere cruiseschepen te ontwerpen en te bouwen. Net zoals Oasis of the Seas is ook Allure of the Seas ingericht in 7 buurten. Ook hier vind je Central Park, waar je heerlijk kunt wandelen en daardoor bijna vergeet dat je op een cruiseschip bent!


Allure of the Seas

Hutten Allure of the Seas

Er zijn veel verschillende soorten hutten aan boord van de Allure of the Seas te vinden. De afmetingen van de binnenhutten varieren tusseen de 14 m² en 16m2, waarbij er plek is voor 2 tot maximaal 4 personen. De standaard faciliteiten zijn in deze binnenhutten aanwezig. Er is ook een familiehut te boeken. Dit is ook een binnenhut. Deze hut heeft een oppervlakte van 24 m² en deze hut biedt plaats aan 6 personen. De promenadehutten hebben uitzicht op de promenade, de binnenkant van het schip. Deze hutten zijn 18 m² en hier kunnen maximaal 5 personen verblijven.  De overige 2 binnenhutten zijn de Central Park hut en de Boardwalk hut. Wil je liever uitzicht op zee? Kies dan voor een buitenhut. Bij de buitenhutten liggen de oppervlaktes tussen de 16 m² tot 25 m². Ook hier is een familiehut mogelijk, waarbij plek is voor maximaal 6 personen. Wil je uitzicht, maar ook een balkon? Kies dan voor een balkonhut. Je kunt ook kiezen voor een balkon aan de binnenkant. Let dus goed op met het boeken van je hut. En uiteraard zijn er ook luxe suites aan boord met oppervlaktes die variëren van 24 m² tot 148 m².

Eetgelegenheden Allure of the Seas

De Allure of the Seas van Royal Caribbean cruises is het eerste cruiseschip ter wereld met een eigen Starbucks koffiezaak aan boord. Tijdens uw gehele cruise kunt u dus genieten van de beste koffie. Aan boord van het schip zijn drie hoofdrestaurants te vinden. Naast deze hoofdrestaurants zijn er nog 17 andere specialiteitenrestaurants te vinden aan boord van de Allure of the Seas. Pizzeria’s, een Japans restaurant Izumi, een Spaans restaurant Sabor, verschillende grill restaurants, bistro’s, een Italiaans restaurant van chefkok Jamie Oliver, noem maar op! Voor veel van deze specialiteitenrestaurants moet u wel een toeslag betalen. De hoofdrestaurants zijn Americal Icon Grill op dek 3, Restaurant Grande (formeel dineren) op dek 5 en Silk (Aziatische keuken) op dek 4. Tussen 18.00 en 20.30 kunt u hier eten. De prijs is inbegrepen in uw cruisetarief. In deze 3 restaurants is er genoeg keuze, dus u zult niet snel verveeld raken.

Dekplan Allure of the Seas

Faciliteiten Allure of the Seas

In het Amber Theater dat 3 dekken beslaat, is plaats voor 1380 mensen en bevindt zich op dek 4. Hier worden waanzinnige musicals als Mamma Mia en Circusacts als Blue Planet opgevoerd. Ook worden er concerten gegeven, deze wisselen per week. In het Amber Theater worden overdag 3D films gedraaid.  Het AquaTheater op dek 6 met haar 2000 watersproeiers, zwembad en touwladders is de meest ambitieuze ruimte ooit gebouwd op een schip. In de show OceanAria duiken acrobaten van torenhoge platforms en doen trucs op trampolines terwijl ze het verhaal vertellen van vroegere zeemensen. Leuk voor jong en oud! Let wel op dat je van tevoren tickets boekt voor de shows in de theaters. Dek 4 heeft de naam de Entertainment Zone. Als u of uw kinderen zich willen vermaken zijn ze hier wel even zoet. Er kan worden geschaatst op een schaatbaan en je kunt genieten van kookdemonstraties van de beste chefkoks. U kunt op de Royal Promenade op dek 5 danslessen nemen of genieten van verschillende proeverijen. Op de Boardwalk vind u een draaimolen en ontzettend veel speel- en gameruimtes voor jong en oud. Ook zijn er natuurlijk zwembaden, 3 stuks! Het hoofdzwembad, het zeezwembad met neprotsen langs de zijkant en het sportzwembad om baantjes te trekken. Je kunt kunnen ziplinen, surfen in de simulators, basketballen, naar de spa en wellness, dit moderne schip is van alle gemakken voorzien en er is van alles te beleven! Op de Allure of the Seas van Royal Caribbean Cruises is van verveling dus geen sprake.