• RUIM 1000 CRUISES

  • VERGELIJK 4 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

  • Tel: 031 777 7 777

Cruiseschepen

Cruiseschepen zijn er in alle soorten en maten. Sommige zijn geschikt voor verre bestemmingen en lange reizen, terwijl andere juist voornamelijk voor korte afstanden zijn. Welk schip u kiest hangt af van de eisen die u heeft en de bestemming die u wilt bezoeken. Immers vaart niet elk cruiseschip naar alle bestemmingen. Elke schip is eigendom van een rederij, die verantwoordelijk is voor de uitvoer van de cruise vakanties.

MS Rotterdam cruiseschip

MS Rotterdam

De MS Rotterdam is een cruiseschip van de rederij Holland America Line. Op dit schip worden klassieke cruiseschipelementen gecombineerd met moderne voorzieningen.

Lees meer
Norwegian Epic

Norwegian Epic

De Norwegian Epic is een groot en vrij nieuw cruiseschip van de rederij Norwegian Cruise Line. Er kunnen 4200 passagiers op dit schip. Het is een van de grootste passagiersschepen van de wereld.

Lees meer
Costa Fortuna

Costa Fortuna

De Costa Fortuna is een cruiseschip van de rederij Costa Cruises. De Italiaanse ‘roots’ van Costa Cruises ziet u duidelijk terug in de traditionele inrichting en de sfeer aan boord.

Lees meer
Koningsdam cruiseschip

Koningsdam

De Koningsdam is het nieuwste schip van Holland America Line. Het cruiseschip is het eerste schip in de nieuwe Pinnacle Klasse van de rederij.

Lees meer
Carnaval Viesta

Carnival Vista

Dit cruiseschip met 15 dekken en een capaciteit van 3954 passagiers zal varen langs de landen gelegen aan de Middellandse Zee en naar de Caraïben.

Lees meer
MSC Musica

MSC Musica

De MSC Musica is een cruiseschip van Mediterranean Shipping Company Cruises. Het schip is net geen 300 meter lang en heeft 16 dekken

Lees meer
oasis of the seas

Oasis of the Seas

Oasis of the Seas is het grootste cruiseschip ter wereld. Het is een schip van Royal Caribbean Cruises Ltd en is in dienst vanaf 2009.

Lees meer
Allure of the Seas

Allure of the Seas

Allure of the Seas is een cruiseschip van Royal Caribbean Cruises Ltd en is het zusje van Oasis of the Seas. Samen behoren ze tot de Oasis-klasse en zijn onderdeel van het Poject Genesis.

Lees meer